Färskostbollar med citron och dill

den

Perfekt tillbehör till bröd, fisk och skaldjur!

Tid: För att rinna av, 3 timmar. I kyl 1 timme.

20838_781898 stycken

  • 500 g kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0,5 liten citron, rivet skal
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Till dekorering:

  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar.
  2. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  3. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme.
  4. Servera bollarna till nybakat bröd